Wijkverpleging

Wijkverpleging

Inwoners van Maarssen-Dorp en Maarssen-Broek kunnen een beroep doen op de wijkverpleging van Maria Dommer. Wij leveren (ondersteunende) begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging. De begeleiding omvat:

  • Ondersteunen en bemiddelen bij het aanvragen van indicaties;
  • Ondersteunen en hulp bieden bij het wassen, aan- en uitkleden, steunkousen aan- en uittrekken en het in/uit bed gaan;
  • Advies, instructie en voorlichting geven;
  • Ondersteunen bij het klaarmaken, uitzetten, bestellen en innemen van medicijnen;
  • Ondersteunen en hulp bieden bij het uitvoeren van diverse risicovolle handelingen, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van een katheter, wondbehandeling en stomaverzorging.

Met onze hulp bent u verzekerd van professionele verzorging, verpleging en begeleiding. U heeft wel een indicatie nodig. Medewerkers van het klantenservicebureau regelen desgewenst de aanvraag. Heeft u geen indicatie, dan kunnen we helpen tegen een vast uurtarief.

Persoonlijke zorg en verpleging thuis

Wordt het douchen thuis een hele opgave of kunt u hulp gebruiken bij het aantrekken van steunkousen? Bent u net geopereerd of herstelt u van een ongeval of ziekte? Wij helpen u graag met de dagelijkse zorg.

(Wijk) verpleegkundige inventariseren uw behoefte. De wijkverpleegkundige stelt een ZVW indicatie maar wij kunnen ook een WLZ indicatie aanvragen bij het CIZ.

Meer informatie? Bel het wijkteam 06-33937259 of via de receptie van Maria Dommer: 0346-587333.

Menu