Wijkverpleging

Wijkverpleging

Inwoners van Maarssen-Dorp en Maarssen-Broek kunnen een beroep doen op de wijkverpleging van Maria Dommer. Wij leveren (ondersteunende) begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging. De begeleiding omvat:

  • Ondersteunen en bemiddelen bij het aanvragen van indicaties;
  • Ondersteunen en hulp bieden bij het wassen, aan- en uitkleden, steunkousen aan- en uittrekken en het in/uit bed gaan;
  • Advies, instructie en voorlichting geven;
  • Ondersteunen bij het klaarmaken, uitzetten, bestellen en innemen van medicijnen;
  • Ondersteunen en hulp bieden bij het uitvoeren van diverse risicovolle handelingen, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van een katheter, wondbehandeling en stomaverzorging.

Met onze hulp bent u verzekerd van professionele verzorging, verpleging en begeleiding. U heeft wel een indicatie nodig. Medewerkers van het klantenservicebureau regelen desgewenst de aanvraag. Heeft u geen indicatie, dan kunnen we helpen tegen een vast uurtarief.

Persoonlijke zorg en verpleging thuis

Wordt het douchen thuis een hele opgave of kunt u hulp gebruiken bij het aantrekken van steunkousen? Bent u net geopereerd of herstelt u van een ongeval of ziekte? Wij helpen u graag met de dagelijkse zorg.

Vaak verlenen wij de persoonlijke zorg overdag, maar als dat nodig is staan wij ook op andere tijden voor u klaar, zelfs ‘s nachts. U kunt rekenen op een vertrouwd gezicht.

Persoonlijke zorg is er voor iedereen die een indicatie heeft. Medewerkers van het klantenservicebureau kunnen helpen bij de aanvraag. In de indicatie staat op hoeveel zorg u kunt rekenen. Persoonlijke zorg valt onder uw basis zorgverzekering. Komt u niet of maar gedeeltelijk in aanmerking voor een indicatie, informeer dan bij ons naar het uurtarief voor persoonlijke zorg.

Wij bieden persoonlijke zorg en verpleging in Maarssen-Dorp en Maarssen-Broek.

Meer informatie? Mail het klantenservicebureau via klantenservicebureau@maria-dommer.nl of bel:

Tel. 0346 – 58 73 50.

Menu