Huren / Koopwoningen

Wonen met indicatie

Maria Dommer beschikt over 92 appartementen en 63 aanleunwoningen waar ouderen zelfstandig wonen. Direct naast het woonzorgcentrum staan 19 koopwoningen.

Als u een huurappartement (via woningcorporatie Portaal) of een appartement koopt, kunt u gebruik maken van onze service, zoals huishoudelijke ondersteuning en wasservice. Vanzelfsprekend kunt u gebruik maken van een maaltijd. Mocht u onverhoopt zorg nodig hebben, dan regelen wij dat. U kunt ook deelnemen aan de activiteiten. Voor de huurappartementen geldt een alarmeringsservice. Wel zo veilig! De huurappartementen zijn van Portaal maar wij doen de toewijzing aan de hand van de wet langdurige zorg indicatie.

Toewijzing

Toewijzing van de huurappartementen gebeurt aan de hand van de wachtlijst. Ten behoeve van de plaatsing in een huurwoning heeft u minimaal een ZZP 4 indicatie nodig. U kunt deze zorg als Volledig Pakket Thuis verzilveren. Voor vragen, aanmelding en wachtlijstbemiddeling kunt u contact opnemen met het klantenservicebureau van Maria Dommer.

Voor de koopwoningen kunt u terecht bij de lokale makelaar.

Bezichtigen

De appartementen van Maria Dommer beschikken vrijwel allemaal over een eigen woon-slaapkamer, keuken en badkamer. De woonkamers variĆ«ren in grootte en lichtval. Wilt u een appartement bezichtigen? Bel het klantenservicebureau: 0346 – 58 73 50.

Menu