Huren / Koopwoningen

Wonen bij Maria Dommer

Maria Dommer beschikt over 92 appartementen en 63 aanleunwoningen waar ouderen zelfstandig wonen. Direct naast het woonzorgcentrum staan 19 koopwoningen. De appartementen van Maria Dommer beschikken vrijwel allemaal over een eigen woon-slaapkamer, keuken en badkamer. De woonkamers variëren in grootte en lichtval.

De huurappartementen/aanleunwoningen zijn van Portaal maar Maria Dommer doet de toewijzing aan de hand van de wet langdurige zorg indicatie op basis van een wachtlijst.  Ten behoeve van de plaatsing in een huurwoning heeft u minimaal een ZZP 4 indicatie nodig, waarbij u de zorg als Volledig Pakket Thuis kunt verkrijgen vanuit Maria Dommer.

Als u een appartement/aanleunwoning huurt (via woningcorporatie Portaal) of een appartement koopt, kunt u bovendien gebruik maken van onze service, zoals huishoudelijke ondersteuning, was-service en maaltijdservice. Ook kunt u deelnemen aan de activiteiten die voor bewoners worden georganiseerd.

Voor vragen, bezichtiging, aanmelding en wachtlijstbemiddeling kunt u contact opnemen met het klantenservicebureau van Maria Dommer.

Tel: 0346 -587350

Mail: klantenservicebureau@maria-dommer.nl

Voor de koopwoningen kunt u terecht bij de lokale makelaar.

 

Menu